Цветан Цветанов: Парламентарната група на ГЕРБ е изключително единна

Котел
04.02.2011 / 10:28

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов увери, че правителството се старае максимално да отговори на очакванията на хората, въпреки тежката икономическа криза. Пред структурите на ГЕРБ в Котел той заяви, че се полагат много усилия, за да може да се усвояват пари от европейските фондове и да се изграждат сериозните инфраструктурни проекти. „Изграждането на магистралите беше само мечта във въображението на бившите управляващи, които не успяха да реализират нищо в рамките на 20 години. Друго нещо, което е много важно и се стараем да го правим, е да извършваме ефективна борба с организираната престъпност. Разбира се, че опозицията няма да е доволна и тя ще търси постоянно да провокира някакъв политически дебат”, каза Цветанов.

Той изрази задоволство, че парламентарната група на ГЕРБ е изключително единна и обединена, което е гарант правителството да реализира своите политики. „Искам да благодаря на депутатите от ПП ГЕРБ за това, което правят в българския парламент. Те са политици, които нямат опит, но те са политици, които правят промяната, която всички ние желаехме след 20 г. преход”, допълни в заключение вицепремиерът.

Той откри в Котел нов офис на партията, а преди това посети Сливен, представи новия директор на полицията и се срещна с кмета Йордан Лечков.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев