Младежите от ГЕРБ - Сливен с традиционната си инициатива за 3 март

-------
03.03.2022 / 12:49

Младежи от МГЕРБ - Сливен украсиха с националното знаме дърветата по главната улица на града. Инициативата на младежката организация е по случай националния празник на България - 3 март. За поредна година традиционната акция на МГЕРБ, предизвика голям интерес сред жителите на Сливен. Много хора пожелаха да се снимат с младежите и до знамената.

„Днешният ден, е Ден на България! Той е символ на борба, свобода и преклонение пред жертвоготовността на героите за свободата на родината ни! В днешния ден всички се прекланяме пред делата и жертвата на хилядите герои, загинали за това, ние, техните наследници, да живеем по – добре. Това е нашият израз на преклонение пред дедите ни, които освободиха Родината. Нека с постъпките си всеки ден доказваме, че сме техни достойни наследници! Нека помним и носим в сърцата си гордия български дух!“, заявиха младежите по време на инициативата.

Те призоваха да бъдем по-обединени, да защитаваме и пазим нашата култура и история, да помним делата и заветите на великите ни предци, дали живота си за България!

Дълбок поклон пред паметта на всички, загинали за свободата на България!

 

Още снимки от новината

-----
-------
-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев