Галя Захариева: Трябва заедно да говорим, споделяме и да търсим общи решения за община Нова Загора

----
17.06.2022 / 16:46

Община Нова Загора може да стане още по-добро и предпочитано място за живеене, ако заедно говорим, споделяме, решаваме проблемите, и заедно определяме политиките си. Това заяви по време на среща със синдикалните лидери от КНСБ в общината кандидатът за кмет на Нова Загора от ГЕРБ Галя Захариева.

Тя обяви, че неин ангажимент ще бъде създаването на Обществен съвет към кмета, който да коментира и да дава становища по всички въпроси свързани с града и общината.

„Моята цел е да създам още по-добри условия за качествен живот в града, така че младите хора не само да остават, но и да идват при нас. Да направим така че да им гарантираме спокойна градска среда и възможност за работа в общината и близките до нас съществуващи и нови бизнес зони. Поех ангажимента да дигитализираме архива на библиотеката“, каза кандидатът за кмет.

Галя Захариева заяви категорично, че ще защитава интереса на Нова Загора по отношение на жп гарата. „Веднага ще поискам всички планове от държавата за развитието на жп гарата и мнението на специалистите за развитието на района около нея. Не крия притеснението си, че всяко забавяне, може да доведе до трудни решения. С моя екип имаме готовност да работим с всички сили интересът на града да бъде защитен“, каза още Захариева.

Тя благодари на Стоянка Драгиева, председател на Общинския съвет на КНСБ, която по време на срещата обяви, че при съвместната им работа през годините са имали много спорове, но винаги са намирали общите и правилни решения.

„Това е пътят: общи решения за община Нова Загора“, категорична Галя Захариева.

Още снимки от новината

----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев