Галя Захариева: Продължаваме с ясни и бързи решения за малките населени места

-----
23.06.2022 / 18:22

Ако искаме регион Нова Загора да продължи по пътя на своето развитие и да има високо качество на живот, са ни необходими ясни и бързи решения за транспортната свързаност между отделните населени места, с града и със съседните региони, обновяване на инфраструктурата и обществените сгради. Това заяви кандидатът за кмет на Нова Загора от ГЕРБ Галя Захариева по време на срещи с жители на няколко населени места в общината. „В много от селата това вече е направено и ще продължим с обновяването на детски градини, училища и здравни пунктове. Ще насочим усилията си за осигуряване на достъпни социални услуги, културни програми и развита читалищна дейност, решаване на проблема с качеството на водата. Предприела съм нужните стъпки държавното ВиК да предостави своите планове и графици за осигуряването на качествена вода, така че да можем не само да знаем процеса, но и да контролираме и изискваме“, каза кандидатът за кмет.

По време на днешните си срещи в селата Караново, Прохорово, Еленово и Сокол Галя Захариева и екипът й поеха конкретни ангажименти и представиха ясни стъпки за решаване на предизвикателствата, които имат хората там.

„Убедена съм, че с кмета на Караново Николинка Стефанова, заедно ще изградим механизъм за трайно решение на проблема с качеството на водата“, каза още Захариева.

Още снимки от новината

-----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2023 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев