Десислава Танева в Нова Загора: Трябва да бъдем силни, обединени и да покажем, че това е пътят за развитие на всяка общност

-----
27.06.2022 / 21:30

С минута мълчание в памет на дългогодишния кмет на община Нова Загора Николай Грозев започна срещата на Бойко Борисов и част от ръководството на ГЕРБ с жители на Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

Бойко Борисов подкрепи кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Нова Загора Галя Захариева. „Искам да станем за минута мълчание. Николай Грозев беше добър приятел. Бих кандидатирал целия екип на Ники - той направи много, беше истински съзидател на партията. Бог да го прости“, каза лидерът на ГЕРБ.

Кандидатът на партията Галя Захариева, заяви, че въпреки тежкия повод за извънредните избори на 3 юли, екипът, който 15 години заедно с Николай Грозев оправдава доверието на хората ще продължи да работи и да брани постигнатото.

„Тази кампания не е като никоя друга. Но ние знаем и можем да отстояваме каузи и политики. Тук в Нова Загора ние всеки ден виждаме направеното от ГЕРБ, направеното от един екип, който Николай Грозев водеше със силен стимул за работа, за победа, за отношение, за човещина и за работа в полза на хората“, каза Захариева. Тя бе категорична, че за успеха са необходими вяра, непоколебимост и твърдост, и на 3 юли единството и силата ще доведат до победа.

Народният представител и областен ръководител на ГЕРБ – Сливен Десислава Танева, също заяви подкрепата си за Галя Захариева. Тя припомни, че всички общини от областта се ръководят от кметове на ГЕРБ. „Николай Грозев обединяваше хората и създаваше само приятели. Ние сме тук днес с едно изпитание пред нас. Ние трябва да бъдем силни, обединени и да покажем, че това е пътят за развитие на всяка общност. Заедно, напред с мир и спокойствие. Всеки трябва да даде своя принос. На 3 юли нашата задача е да спечелим на първи тур изборите за кмет на Нова Загора в памет на човека, който гради 15 години община за пример, община с най-добро и прозрачно управление“, заяви Десислава Танева.

Народните представители проф. Костадин Ангелов, който е от Нова Загора, Десислава Атанасова и Даниел Митов също пожелаха успех на кандидата на ГЕРБ на предстоящите избори.

Още снимки от новината

-----
-----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев