ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители

-------
28.08.2022 / 16:58

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври.

„Листата ни е съставена от хора, за които е важно всяко населено място, всеки човек и всеки проблем. До мен са доказали се личности с много опит и авторитет, и най – вече с желание за работа. Нашите кандидати са представители на четирите общини в областта и познават нуждите на местната ни общност“, заяви водачът на листата и областен координатор на партията Десислава Танева.

Листата на ГЕРБ Сливен е от 12 души. Втора е Мария Белова – юрист и народен представител в досегашни Народни събрания. Трети е Генчо Димитров - директор на Исторически музей - Нова Загора. Четвърти в листата е треньорът по колоездене Евгени Балев. Пети е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски. Ибрям Мустафов e под номер шест в листата. Той икономист и предприемач, представител на община Котел. Младият предприемач Христо Борисов е седми, а осми е инженерът и заместник – кмет на община Твърдица – Антон Драганов. Девети е заместник – кметът на община Нова Загора Ивайло Енев. Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен, е под номер десет. Единадесета в листата е юристът Галя Хачадурян, а предприемачът Тодор Георгиев е на 12-то място.

След регистрацията Десислава Танева заяви, че кампанията, която ще води ГЕРБ – СДС, ще бъде позитивна и открита, а кандидатите за народни представители ще са сред хората. „Пожелавам успех на целия ни екип. Благодаря на всички за доверието през тези години. Благодаря за признанието и избора, който направиха нашите активисти за листата на сегашните предсрочни избори. Нашият екип е добре познат на гражданите на Сливен и областта. Ние ще водим позитивна кампания, както винаги. Кампания, която е основана само на експертиза, факти и ангажименти, които ние имаме отговорността и възможността да поемем и изпълним. Призовавам зрелищният PR да приключи. Призовавам за кампания, в която дебатът ще съдържа експертиза, а не зрелища. Страната влиза от криза в криза. За съжаление краткосрочните перспективи, предвид и геополитическите конфликти, не са добри. Страната повече от всякога се нуждае от държавници, които да преведат и през тази криза, уморения от тази политическа нестабилност през последната година и половина народ, за да бъде сигурен в собственото си бъдеще. Призовавам просто за държавност, за експертиза и отговорност“, каза още Десислава Танева.

Още снимки от новината

-------
-------
-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев