Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС се срещнаха със симпатизанти от котленските села

-------
21.09.2022 / 15:44

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС, заедно с общинския координатор на ГЕРБ-Котел Коста Каранашев проведоха срещи със симпатизанти в община Котел. Те се срещнаха с жители на селата Филаретово, Тича и Орлово, Малко село, Соколарци и Ябланово.

„Живеем в държава, която се намира в тежко финансово, икономическо и социално положение. Промените в България, намериха израз във високите цени на храните, горивата и енергията, в понижаване на стандарта на българския народ в пъти, в сравнение с управлението на ГЕРБ. Няма сектор от обществено-икономическия живот, който да е добре. Задачата ни, независимо от това какви сме по етнос, по образование или политически убеждения, е да дадем подкрепата си на хората, които знаят и могат да управляват. На хората, които мислят за българския народ. На хората, които са оказвали подкрепа на всеки един човек. На хората от ГЕРБ!“ каза Коста Каранашев. Той е категоричен, че единствената партия, която може да изведе българската държава от тежката тотална криза във всички сектори, това е ГЕРБ.

„Тези избори са избори за оцеляване. Откакто сме в предизборна капания и се срещаме с хората в селата и градовете от областта, стресът от това какво ни очаква през зимата е много голям. Няма фирма, която да не е започнала съкращения. Досега хората ни посрещаха с различни молби и въпроси от инфраструктурен характер, но сега масово казват, че не знаят как ще изкарат зимата“, заяви Мария Белова, която е под номер 2 в листата на ГЕРБ-СДС в 21 МИР Сливен.

Тя бе категорична, че на всички вече е ясно, че управление без ГЕРБ няма как да има. „Ние от ГЕРБ винаги сме били местни хора и сме сред нашите съграждани. Хората знаят, че при всеки проблем, винаги сме насреща. Нашата първа задача при мандат на ГЕРБ ще бъде да спрем инфлацията в страната, да стабилизираме цените и да увеличим доходите“, посочи Мария Белова.

От своя страна шестият в листата на ГЕРБ-СДС Ибрям Мустафов заяви, че ще работи за подобряването на инфраструктурата, земеделието, туризма и здравеопазването. Завършването на първия етап на канализацията в Ябланово, за която Община Котел има проект, също ще бъде сред приоритетите му, както и изграждането на два километра асфалтови пътища в Ябланово, решаването на проблема с питейната вода на селата Малко село и Филаретово, а също и откриването на нови работни места в региона. „Винаги съм се стараел да помагам, с каквото мога на хората. За първи път се кандидатирам за народен представител и ако успея, ще бъда диалогичен с всички политически сили. И в бизнеса, и в политиката трябва да се прилага такт – без кавги. Живот и здраве, чрез вашата подкрепа, ако стана народен представител ще помагам първо на община Котел и в частност на село Ябланово и региона“, каза Ибриям Мустафов.

По време на срещите в община Котел бяха представени най-младият кандидат в листата на ГЕРБ Христо Борисов и многократният шампион на страната по колоездене Евгений Балев, които са част от отбора с номер 24. Балев е познат на котленци с активната си дейност, в организацията на колоездачни събития, които са част от спортния календар на Община Котел.

Още снимки от новината

-------
-----
-------
-------
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев