Кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС Сливен бяха част от мащабното събитие на ГЕРБ в Пловдив

-----
18.03.2023 / 02:21

Кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС Сливен бяха част от мащабното събитие на ГЕРБ в Пловдив. Цялата листа на ГЕРБ от Сливен начело с водача Десислава Танева се включиха в срещата в града по тепетата в петък вечерта. В зала „Сила“ в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ-СДС гарантира, че данъците в страната няма да се увеличават. „Няма да подкрепим предложението на служебните министри за данъчните закони, защото в програмата на ГЕРБ - СДС данъците не се пипат! 10% плосък данък и точка. Как ще допусна аз да одерем целия бизнес с още 33% данък - от фризьорския салон до най-големите фирми? Кой гарантира, че това ще е еднократно? Целият бизнес да плати вересиите на Асен Василев, няма да подкрепим такова нещо! Ще защитим българския бизнес!“, категоричен бе Бойко Борисов.

Пред над 4000 привърженици лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че управление без участие на ГЕРБ не може да има и какъвто и да е натиск да има върху него той няма да подпише „празен чек”. „Зад мен са водачите на листите на ГЕРБ-СДС. Това са знаещите и можещите. Но ГЕРБ възпита една нова и млада армия. Те са гарант, че никой не може да ни изчегърта. С доказаните експерти зад гърба ми и младата сила пред нас ГЕРБ-СДС сме непобедими“, категоричен бе Борисов.

„Ако продължим с тази омраза и след 2 април нищо добро не очаква българския народ. За две години не успяха да вкарат План за възстановяване и лъжат безобразно. Отваряйки справките се вижда истината, че е 12,4%, а Асен Василев твърди, че е 16 милиарда. Но като се вкара бюджета, то ще се види“, каза Борисов. „Само преди дни беше изтеглен поредният заем, за 3 милиарда лева, но това не е новина. Биха скрили и веригите, но няма как, защото хората го виждат. Но излиза Асен Василев и казва, че всичко е по-добре. Да, вие горе от ПП-та сте по-добре откакто дойдохте, но не и хората“, заяви още Борисов. „Скъпи мои, този лош сън рано или късно ще свърши, но това което имаме да теглим тепърва ни предстои. Успаха две години българите, а сега като се събуждат виждат какво се е случило с цените“, заяви лидерът на ГЕРБ и запита кое наложи да се вдигне инфлацията у нас, и то преди войната. „Това, че се договориха да скочат горивата, това повлече всичко. Защото, за да произведеш олиото, да произведеш живото, всичко прогресивно се увеличи. Кой го допусна това – тези хора. Но много мощна медийна подкрепа това се замита, за да останат хората в неведение. Българина не обича да му бъркат в джоба и благодарение на нас се спасихме тока на хората“, каза още Борисов

На събитието присъстваха водачите на листи от цялата страна, еврокомисарят Мария Габриел и евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП. Евродепутатът Андрей Новаков определи случващото се в страната през последните две години като гражданска война и подчерта, че в такова време е много важно на кой ще се опреш и кой ще извади „каруцата от калта”, като именно Борисов е доказал, че може да направи това. „Днес, ние сме по-единни отвсякога, с експертен потенциал, подкрепата на хората и воля да изведем България от кризите“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

 

Кандидатите на ГЕРБ-СДС, #За Стабилна България Отново, може да подкрепите на 2 април с номер 2!

Още снимки от новината

-----
-----
-----
-----
-----

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев