От 22 март ГЕРБ Сливен открива предизборната си шатра

-------
20.03.2023 / 11:53

От 22 март гражданите на Сливен ще могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която ще имат възможност да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 2 в бюлетината. Жителите на Сливен и региона ще могат да разберат какви са националните приоритети на партията, решенията за изход от кризите, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.

„Липсата на адекватно управление на страната, с редовното правителство на Продължаваме промяната и три служебни правителства, доведе до хаос и борба за оцеляване. Крайно време да се възстанови нормалността и да се върне експертността в политиката в България. Искаме да говорим с хората за това какви са решенията, за да стабилизираме доходите, да намалим инфлацията и да рестартираме икономиката на страната. За нас личните контакти винаги са били изключително важни, защото само така можем да чуем тяхното мнение и да представим „очи в очи“ решенията си за изход от кризите и идеите си за развитието на региона. Българите сега искат сигурност, стабилност и предвидимост за бъдещето. Затова ние ще продължим да слушаме какво ни казват те и да работим за решаване на проблемите. Очакваме нашите съграждани на шатрата, за да поговорим“, каза кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС Мария Белова.

Шатрата ще е отворена всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. Срещи с кандидатите могат да се случват и в офиса на партията.

Кандидатите за народни представители ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата.

 

Още снимки от новината

-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев