Стабилност и свобода за хората, бизнеса, институциите и общините, са приоритет за кандидатите от ГЕРБ-СДС

-------
30.03.2023 / 15:09

Прогнозируемост и свобода за хората, бизнеса, държавните институции и местната власт. Това е единственият вариант да направим отново България стабилна, категорични са кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС - Сливен.

България трябва да има редовно правителство след 2 април, защото държавата е изправена пред изключително тежки предизвикателства. Това заяви кандидатът за народен представител от листата с номер 2 и заместник – кмет на Община Твърдица Антон Драганов. „За да спрем разрухата и обедняването, на 2 април трябва да гласуваме с разум и да изберем номер 2 за ГЕРБ-СДС в бюлетината. Спешно ни трябва стабилно правителство и работещ парламент, в който да се вземат важни решения за бъдещето на страната ни. За да могат хората да са спокойни за своите доходи и да започнат да мислят за утрешния ден; да работят в спокойна пазарна среда; за да се стабилизират цените на хранителните продукти, газа и тока, трябва да се овладее чудовищната инфлация. Ние можем и знаем как, защото имаме опитни и образовани хора, експерти във всички области“, каза кандидатът под номер 108 в листата на ГЕРБ-СДС Антон Драганов.

На първо място трябва да има стабилно правителство и овладяване на инфлацията, категоричен е и кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС под номер 104 в листата Евгений Балев. „За управлението на държавата е нужен опит. България в момента е в такова състояние, че й трябват опитни политици. Ще работим за преработване и реализиране на Плана за възстановяване и устойчивост, стабилизиране на бизнеса, укрепване на икономическата и социалната сфера“, обяви приоритетите си многократният шампион на страната по колоездене Балев.

Адекватна и бърза работа за формиране на държавен бюджет, който да внесе прогнозируемост, стабилност и свобода на държавните институции и местната власт. Така кандидатът за народен представител Христо Борисов описва приоритетите, с които се ангажират от ГЕРБ-СДС. „Необходимо е прецизиране на стимулите за бизнеса и уязвимите групи от обществото. Трябва да има стабилност, но и справедливост за гражданите“, заяви Борисов, който е под номер 107 в листата на ГЕРБ-СДС. Според него мисленето за младите хора има отношение към всяка секторна политика – образование, заетост, култура, спорт, здравеопазване, социалните услуги и т.н. Затова основната цел в новия управленски мандат на ГЕРБ е осигуряване на среда за социална, професионална и личностна реализация на младите българи.

На парламентарните избори на 2 април ГЕРБ-СДС е с номер 2 в бюлетината.

 

Още снимки от новината

-----
----
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев