Двама кандидати от ГЕРБ-СДС с две важни послания за 2 април

----
31.03.2023 / 10:46

Нашата първа задача при мандат на ГЕРБ ще бъде да спрем инфлацията в страната и да стабилизираме цените. Това обявиха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в Сливен Галя Хачадурян и Тодор Георгиев.

„ГЕРБ и СДС са единственият гарант, че добрите политики, реализирани в последното десетилетие, ще продължат, защото ние решаваме проблемите на хората, а не междуличностните противоречия. Затова моите два основни приоритета са намаляване на инфлацията, за да спрем обедняването на населението и възможно най-бързо усвояване на европейски средства за стабилна и просперираща България“, заяви кандидатът за народен представител от листата с номер 2 Галя Хачадурян. „През последните две години темата за съдебната реформа беше иззета първо от ДБ, а след това и от ПП. Те я превърнаха в основна тема на всичките си предизборни и следизборни послания. Но това, което видяхме е, че тези партии не могат да направят съдебна реформа“, каза Хачадурян, която е под номер 111 в листата на ГЕРБ-СДС.

Липсата на адекватна икономическа политика и бездействието от страна на правителствата през последните две години, доведоха до тежки щети за бизнеса и хората. Инфлацията е в пъти по-висока спрямо средните нива за Европа. Спря притокът на евросредства към бизнеса и икономиката, прекратени бяха публичните инвестиции и изграждането на инфраструктура. Това констатира кандидатът за народен представител в листата с номер 2 Тодор Георгиев. Неговите два основни приоритета са – провеждане на адекватна икономическа и финансова политика, и подобряване на средата за инвестиции.

„Страната изпадна в ситуация на газова криза и неосигурени доставки на природен газ, на рекордна инфлация, рекордно изтеглени заеми и кредити от домакинствата, на трудности за населението да осигури отоплението си през есенно-зимния период. За да усилим нашите конкурентни предимства и да се противопоставим на системата от наследени кризи, комплексно ще съчетаем и балансираме няколко политики – регионална, инвестиционна, пазар на труда, финансова, научна и образователна“, каза още Тодор Георгиев, който е под номер 112.

 

На парламентарните избори на 2 април ГЕРБ-СДС е с номер 2 в бюлетината.

Още снимки от новината

-----
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев