Мария Белова: Всеки глас за ГЕРБ-СДС е глас за стабилна и просперираща България

----
31.03.2023 / 15:07

На финала сме на поредната предизборна кампания. Измина месец изпълнен с много срещи, дискусии и емоции. Това, което ни казваха хората по време на срещите е, че ГЕРБ-СДС трябва отново да поемат управлението на страната ни, за да я извадят от трудната ситуация, в която се намира след аматьорското управление през изминалите две години. Това заяви кандидатът за народен представител Мария Белова, която е под номер 102 в листата на ГЕРБ-СДС в Сливен.

„Ние от ГЕРБ-СДС проведохме предизборната си кампания с директни срещи с хората, „очи в очи“. Разговаряхме и дебатирахме без ограничения. Представихме визията си и съвсем конкретните решения за всеки сектор, спешните антикризисни мерки и програмата ни при реализиране на правителство с наш мандат. Крайно време е България отново да се управлява от политици с визия, опит и смелост за реализиране на работещи политики, категорични бяха хората по време на срещите. Затова за мен е важно на 2 април да се гласува с номер 2, за да се възстанови нормалността и спокойствието, и да продължи работата за една по-добра България“, категорична е Белова. Според нея "Промяната" в България може да се опише само с няколко думи -високи и недостъпни цени на храните, горивата и енергията, понижаване на стандарта на българския народ в пъти и драстично намаляване на доходите заради високата инфлация.

„За да може България да преодолее предизвикателствата и да мислим отново за развитието, а не за спасяването на страната, нека в неделя гласуваме с номер 2 за ГЕРБ и СДС, защото имаме решенията. Всеки глас за ГЕРБ-СДС е глас за стабилна и просперираща България, България в Шенген и Еврозоната, развита инфраструктура, стабилни финанси, високи доходи, модерно образование, качествено здравеопазване и инвестиции в малките населени места. Опитът и добрите идеи за България не трябва да са жертва на политическото противопоставяне. Времето днес изисква знания, административен капацитет и политическа воля! Нямаме повече време за губене! Време е за държавници! Няма да ни е лесно, но можем и знаем как да се справим в този тежък момент за родината ни! Искаме Вашето доверие, за да подредим страната си отново“, призова кандидатът от ГЕРБ-СДС Мария Белова.

 

#ЗаСтабилнаБългарияОтново с номер 2 на 2 април!

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев