Десислава Танева: Гласувах България да има стабилно редовно правителство

-------
02.04.2023 / 09:55

„Днес гласувах България да има стабилно редовно правителство. Гласувах за прогнозируемост на средата, в която живеем и работим. За това хората да имат спокоен живот, а бизнесът да планира дейността си без притеснение, за да можем да преодолеем кризите, в които се намираме в момента“, заяви водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС в Сливен Десислава Танева, след като упражни правото си на вот.

По думите й във времето, в което живеем има натрупване на няколко кризи, както и геополитически конфликт, затова трябва да се гласува за експертиза и успокояване на обществото.

„Вече две години се водят безсмислени дебати, без реален резултат. Две години обществото ни е в очакване за дългосрочна перспектива, но такава няма. Изминаха две години с насложени много кризи, включително международни, като войната е най-големия проблем, разбира се. Всички искаме добра, прогнозируема и спокойна среда. Това изглежда малко като мечта, на фона на това, което слушахме до вчера. Изборният процес е най – добрата демократична форма на управление. За да изберем своите представители, трябва да гласуваме. Този път правителство може да има, но то може да бъде само с една партия“, заяви Десислава Танева.

Според нея най-важното е да упражним правото си на глас, защото по този начин ще изразим своята гражданска позиция и грижата за съдбата на страната ни. Трябва да има стабилно редовно правителство, което да изведе държавата от кризите.

Десислава Танева упражни правото си на вот в училище „Хаджи Мина Пашов“ с хартиена бюлетина.

Още снимки от новината

-------
-------

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев