Асим Адемов: За да има България силен глас в ЕП, ГЕРБ трябва и ще спечели убедително

--------
01.06.2024 / 10:47

“България няма нужда от фалшива Промяна. България няма повече време за губене и експерименти! България има нужда от стабилност, работа и сигурност! ГЕРБ трябва и ще спечели убедително!

За да има спокойно бъдеще за децата ни, за да има правителство, за да спрем "изборите до дупка"! За да има България силен глас в Европейския парламент”! Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и кандидат за нов мандат Асим Адемов.

Той е категоричен, че единствено чрез мнозинство на ГЕРБ в новия парламент и силно представителство на партията с номер 2️⃣2️⃣ в ЕП, може да се гарантира стабилност в страната и продължаваща работа по важни проекти в ключови сектори.

“Ние депутатите от ГЕРБ/ ЕНП в ЕП ще направим така, че да има горда България и силна Европа", допълни Асим Адемов.

Той обяви основните си приоритети в новия мандат. Това са семейството, образованието и земеделието.

“Семейството ще е сред моите приоритети в следващия мандат на ЕП, ако получа достатъчно подкрепа, защото то е най-важната и основна съставка на обществото. Споделям традиционните ценности, родолюбието и приемствеността.

Семейството е и ще бъде съюз между мъжа и жената, където жената е "МАМА", а мъжът е "ТАТЕ"! И никога няма да приема думите "МАМА" и "ТАТЕ" да бъдат заменени с други. Господ е отредил да има два биологични пола - мъжки жена, няма и не може да има някакъв "трети пол" или "социален" такъв. Нямам нищо против хората с нетрадиционна ориентация и самоусещането на всеки един човек, но подкрепям традиционните разбирания за семейството. Това е моята представа за семейството, това съм отстоявал в ЕП, това ще отстоявам и ако бъда избран в следващия ЕП”, обясни Асим Адемов.

По отношение на образованието, той е категоричен, че единствено качествената образователна система е гаранция за висок жизнен стандарт. “Ще продължа да работя за повишаване престижа на преподавателските професии и разширяване обхвата на програмата "Еразъм +", каза Адемов.

Приоритетите на Асим Адемов, който е под номер 107 в евролистата на ГЕРБ-СДС в сектор “Земеделие” са изравняване на земеделските субсидии, за да сме равноправни с другите европейски страни, преразглеждане на Зелената сделка, увеличение на бюджета на Общата селскостопанска политика ( ОСП ), засилен контрол при вноса на земеделски и животински продукти от трети страни. Каквито изисквания има към продуктите на нашите фермери, такива да са и за продуктите от трети страни. Ще насочи усилия за увеличаване на подкрепата за младите фермери, защото по думите на Асим Адемов има крещяща нужда от млади хора в земеделието.

 

За #СтабилнаБългарияВСигурнаЕвропа!

На 9 юни с ✅️ 2️⃣2️⃣ за европейските избори и преференция 1️⃣0️⃣7️⃣!

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев