Христо Борисов: В основата на всяка развита модерна държава е икономическата стабилност и сигурността за бизнеса

-----
21.10.2024 / 13:50

В основата на всяка развита модерна държава е икономическата стабилност и сигурността за бизнеса. Това заяви кандидатът за народен представител Христо Борисов, който е под номер осем в листата на ГЕРБ-СДС в Сливен. Категоричен е, че работещата индустрия води след себе си по – високи доходи за хората и повишаване на стандарта. „ГЕРБ има ясно разписана програма за отговорно управление на всички региони с конкретни приоритети. Заедно с образованието, съдебната и правна реформа, инфраструктурните проекти, много важен приоритет за нас е финансовата стабилност и икономическият растеж на страната. Имаме визията как да намалим регионалните дисбаланси и да повишим стандарта на живот и доходите на българите. При пълен управленски мандат на ГЕРБ ще продължим да влагаме нашите усилия, за да постигнем липсващата стабилност, предвидимост и прозрачност в страната. Ще осигурим предпоставките за повишаване на производителността на труда, разширяване на производствените възможности и промяна на продуктовата структура, насочена към по – висока добавена стойност“, каза Христо Борисов.

За развитието на регионите в управленската програма на ГЕРБ е заложено оформянето на 15 стратегически индустриални парка на територията на страната. С промени в законодателството ще се осигури инфраструктура в готовност за инвеститорите. Кандидатът за народен представител даде за пример Индустриален парк Сливен, където след подписването на договора с Министерство на иновациите са осигурени средства от ПВУ за изгpaждaнeтo нa дoвeждaщa инфpacтpyĸтypa зa целия парк, ĸaĸтo и зa вътpeшнaтa инфpacтpyĸтypa нa пъpвия eтaп oт нeгo. „Индустриалният парк в Сливен е разделен на 40 пapцeлa, като вceĸи щe бъдe cнaбдeн c eлeĸтpoзaxpaнвaнe, вoдoпoдaвaнe, ĸaнaлизaция, гaзocнaбдявaнe, eлeĸтpoннa и cъoбщитeлнa мpeжa. Щe ce изгpaди и вътpeшнa тpaнcпopтнa мpeжa, yличнo ocвeтлeниe и инфилтpaциoнни cиcтeми зa oтвeждaнe нa дъждoвнитe вoди. „Ocнoвнaтa цeл нa индустриалните паркове в страната e пoдoбpявaнe нa блaгocъcтoяниeтo нa нaceлeниeтo и ĸaчecтвoтo мy нa живoт. Щe ce cтимyлиpa иĸoнoмичecĸият pacтeж нa peгиoните, ĸoeтo вĸлючвa нoви възмoжнocти зa пpивличaнe нa инвecтитopи и oтĸpивaнeтo нa нoви paбoтни мecтa“, коментира още кандидатът от листата с номер 18, който е и общински съветник.

Христо Борисов е категоричен, че ГЕРБ е дясна и бизнес ориентирана партия и затова е против увеличаването на данъците за бизнеса. „За това непрекъснато говорим колко важно е да имаме стабилно правителство, за да може българският бизнес да развива своята дейност в една прогнозируема и сигурна среда. Нека всеки един от нас отиде на 27 октомври и даде гласа си за стабилно и отговорно правителство Гласувайте за ГЕРБ-СДС на 27 октомври с № 18 в бюлетината, за да осигурим сигурност и стабилност на страната ни“, каза още Борисов.

Може да подкрепите Христо Борисов като гласувате с № 18 в бюлетината, с преференция 106.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев