Евгений Балев: Сега е моментът да помислим за бъдещето на младите сливналии и за перспективите пред страната ни

-----
22.10.2024 / 15:28

Спортът дисциплинира, възпитава и пази децата ни от вредните навици, затова той винаги е сред приоритетите на ГЕРБ-СДС, заяви Евгений Балев, който е под номер четири в листата на ГЕРБ-СДС.

„Спортът винаги е бил изключително важен за развитието на децата ни и младото поколение. Те трябва да спортуват, защото това означава здраве и дисциплина. България има дългогодишни традиции в спорта и обществото има високи очаквания към нашите спортисти да продължават да печелят медали от най-престижните първенства. А спортът заедно с културата носят престиж и гордост - както на отделните населени места, така и на държавата като цяло“, коментира Балев. Категоричен е, че спортните успехи са значими за привличането на младежи в клубовете и иска да реализира повече добри политики за спорта и за младите хора в Сливен и региона.

„Спортът винаги е бил сред приоритетите ни. Предвиждаме запазване и повишаване на успехите на нашите спортисти чрез системно подпомагане на спортните федерации, спортистите от националните отбори и координация между държавата и общините в тази дейност. ГЕРБ гарантира увеличение с до 200% на парите за спортните клубове. Както и на финансирането на федерациите като се обърне специално внимание и на успешните неолимпийски спортове“, каза още Евгений Балев, който е и общински съветник от ГЕРБ.

Той допълни, че от експертите на ГЕРБ е разработена специална програма за развитие на колективните спортове, както и реформа в държавните спортни училища за по-добър подбор на млади таланти. „Ние от ГЕРБ гарантираме развитие на спортната инфраструктура - изграждане и реконструкция на басейни, стадиони, зали с капацитет до 1500 зрители, салони за физическо възпитание и спортни площадки в българските училища“, каза още Евгений Балев и допълни, че основната му задача е реализиране на програми за трайна превенция срещу зависимости и здравословни проблеми.

Той призова в неделя хората да излязат и да гласуват. „Искам да призова моите съграждани на 27 октомври да излязат и да гласуват, защото това е основният начин, по който може да се определи бъдещето на страната. Гласувайте разумно, информирано и осъзнато. Навсякъде уверявам хората, че ние от политическа партия ГЕРБ и коалиционните ни партньори от СДС правим всичко възможно, за да възстановим диалога и желаем нормализиране на политическия разговор между партиите. Ако спомогнем за създаването на стабилно правителство, това ще укрепи връзката между централната и местната власт, ще продължи и преобразяването на града ни. Сега е моментът да помислим за бъдещето на младите сливналии и за перспективите пред страната ни“, заяви кандидатът от листата с номер 18.

Може да подкрепите Евгений Балев като гласувате с № 18 в бюлетината, с преференция 104.

За #Стабилност и #Сигурност на България!

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев