Десислава Танева поздрави учители и ученици за 15 септември

Десислава Танева
15.09.2011 / 12:52

Народният представител от 41-то Народно събрание Десислава Танева изпрати поздравителен адрес до всички училища в Област Сливен по повод първия учебен ден – 15 септември. Тя засвидетелства своето дълбоко уважение и признателност към преподавателската работа. Според нея учителският труд е достоен за уважение, защото е насочен към най-важното - възпитанието и образованието на българските деца.

„Днешният ден през годините се е превърнал за нас в символ на изконния ни стремеж към знание и дава възможност да покажем колко важно е образованието за бъдещето на младите хора. Пожелавам ви много здраве, сили и мъдрост, за да посрещате трудностите на времето и предизвикателствата на съвременния живот”, пише в писмото на народния представител. Десислава Танева отправи и пожелания към учениците за успешен старт на учебната година и да осъзнаят, че трупането на знания е много важно за тяхната реализация.

„Винаги имайте старанието да се трудите, желание да се усъвършенствате и да вярвате в силата на просвещението. Вашите преподаватели правят всичко възможно, за да ви предадат своя опит и да ви подготвят за живота. Ученическите години са най-ценни и повярвайте - винаги ще си спомняте за тях с умиление. Това е вашето време, не го пропилявайте! Пожелавам ви успешна и ползотворна учебна година”, пише още в поздравителния адрес на Десислава Танева до сливенските училища.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев