Цветан Цветанов е на предизборна обиколка в област Сливен

Цветан Цветанов среща с избератели в с. Градец
26.09.2011 / 17:26

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов беше днес в община Котел, където се срещна с граждани и симпатизанти на партията. В обиколката участва областният координатор на ПП ГЕРБ – Сливен Десислава Танева – народен представител. Бяха представени кандидатите за кметове и общински съветници. 0т ГЕРБ призоваха избирателите да гласуват доверие на кандидата за кмет на общината Коста Каранашев.

Предизборни срещи имаше и в селата от община Котел - Ябланово, Малко село, Мокрен, Градец, Пъдарево, и в градовете Твърдица и Нова Загора. Навсякъде г-н Цветанов отговори на многобройните въпроси на избирателите, които бяха изпълнили площадите. Той призова всеки да направи равносметка за постигнатото от ГЕРБ и на 23 октомври да гласува с номер две в бюлетината.

Предизборната обиколка ще завърши в Сливен, където от 19.00 ч. на площада пред НТС, Цветан Цветанов ще открие предизборната кампания на ГЕРБ в града. Пред гражданите ще бъдат представени подкрепяните от партията кандидат за кмет Йордан Лечков и общинските съветници.

Още снимки от новината

Предизборна среща в Котел
Предизборна среща в Котел

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев