ГЕРБ Сливен ще се бори за победа

001
27.09.2011 / 13:35

Кандидатът за кмет на Сливен Йордан Лечков и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ посрещнаха председателя на предизборния щаб Цветан Цветанов. Те заедно премина през центъра на града, приветствани от местните хора и се отправиха към площада пред НТС, където кампанията бе открита.

Цветан Цветанов приветства събралото се на площада множество, а на кандидата за кмет Йордан Лечков, подгрепен от ГЕРБ, пожела успешен нов мандат. Той изрази убедеността си в добрите резултати за града и региона, които ще бъдат постигнати със съвместните действия на депутатите, кмета и съветниците.

Убеден съм, че ГЕРБ предлага най-добрата кандидатпрезидентска двойка в лицето на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, защото те са успели хора с доказани професионални и личностни качества,за да работят успешно и да формират национални приоритети, каза Цветанов.

Предстоят ни два избора - поставили сме за цел още на първия тур да постигнем две победи, призова Цветанов, а хората на площада отговориха с възгласи „Победа”.

В концерта за участниците в предизборната среща, организиран от партия ГЕРБ, участваха Веселин Маринов, ансамбъл "Българе", популярни актьори от предаването "Комиците" и Силвия Кацарова.

Още снимки от новината

003
004
005
002
007
008

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев