Училище, осветление и водопровод са придобивките на село Сотиря през мандата на Лечков

001
29.09.2011 / 14:46

Дали в някое друго село има такова хубаво училище направено? С този въпрос започна предизборната среща Йордан Лечков с жителите на село Сотиря. В нея участваха и кандидати от листата на ГЕРБ за съветници Мария Григорова, Стела Костова, Димитър Митев, Сашо Александров, Николай Колев, д-р Димитър Павлов, Мариян Янков, Иван Киров, Живко Минчев.

Кандидатът за кмет на Сливен представи общинската политика за енергийна ефективност и поддържане на училищата и детските градини в селата. „Ние сме поели тази политика по селата и в града, която ще продължим през новия мандат”, заяви Лечков.

Кандидатите за местната власт разясниха как се формира общинския бюджет и как се разпределя между 43 села и един град. Те бяха категорични, че правят всичко възможно да подобрят условията за живот, въпреки че парите не достигат. „Аз приемам критики, но никога не съм казвал, че ще направим всичко”, каза Йордан Лечков. Днес в Сотиря пият вода, селото е осветено, училището е хубаво - това са придобивките в изтичащия мандат.

На срещата беше представен кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Сотиря Димитър Андонов. Кандидатите на ГЕРБ за местния парламент поискаха подкрепата на избирателите от село Сотиря и ги призоваха да гласуват с номер 2 в бюлетината.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев