Йордан Лечков: Политическите битки ще отминат, изграденото ще остане

Трапоклово -
04.10.2011 / 16:18

На среща в село Трапоклово депутатът Десислава Танева, която е областен координатор на ГЕРБ, призова събралото се множество да подкрепи кандидатите на партията за кметове на община Сливен Йордан Лечков и на село Трапоклово Иван Желязков.

Тя определи Лечков, като единственият човек, който е показал смелост и решителност и е започнал да променя Сливен и общината. „Смятам, че с подкрепата на премиера Бойко Борисов, който лично ни даде подкрепа, ще успеем всички заедно да преодолеем трудностите и ще довършим започнатото”, каза тя.

Пред жителите на село Скобелово Йордан Лечков пое ангажимента за отводняването. Вече са започнали действия по голям проект, поръчани са шахтите и коритата. Целият проект е на стойност 1 200 000 лева, които са налице. Разговорът, който продължи дълго, засегна икономическата криза, държавната политика, строителството на магистрали. Йордан Лечков съжали, че средствата за общината не достигат, но неговата идея е условията на живот в селата и градовете да започнат да се изравнят. „Политическите битки ще отминат, а построеното ще остане”, каза в заключение Йордан Лечков.

Депутатът Десислава Танева подчерта, че Йордан Лечков реализира много мащабна и сериозна в същността си инвестиционна програма в инфраструктурата на цялата община. Община Сливен е шеста по одобрени европейски проекти в сферата на енергийна ефективност. По обновени училища и детски градини, където се пестят енергия и средства за отопление и осветление, Сливен е сред първите в страната. Тя е убедена, че започналото модернизиране на община Сливен трябва да продължи. Затова призова присъстващите да гласуват с номер 2 в интегралната бюлетина и да подкрепят кандидатите на ГЕБР за президент и вицепрезидент, както и тези за местната власт.

Още снимки от новината

001
Трапоклово2
Трапоклово3
Скобелево
Скобелево2
Скобелево3

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев