Кандидатите на ГЕРБ за местната власт ще следват националната политика за изграждане на значими придобивки в града и селата

001
05.10.2011 / 11:55

Пред жителите на село Чокоба Йордан Лечков каза, че кандидатите от ГЕРБ за местната власт следват политиката на партията в изграждането на значими придобивки за подобряване на условията на живот. „От две години виждате какви неща строи ГЕРБ в национален мащаб – магистрали, спортни зали, големи инфраструктурни обекти. Ние на местно ниво - в Сливен и по селата, успяхме да направим модерно енергоспестяващо осветление, организирахме сметосъбирането и сметоизвозването на всички села. Постарахме се да почистим нерегламентираните сметища. В ситуация на икономическа криза не можем да направим чудеса, но работим и резултатите се виждат”.

За следващия мандат Йордан Лекчов обеща в селото да има спортна площадка за младежите и детска площадка, и помоли местните хора да пазят направеното.

Той се обърна с призив към местните жители и те да се грижат за средата, в която живеят: „Ако ние сами не си помагаме няма как да живеем в по-добри условия. Трябва да разчитаме малко повече на себе си. Всеки има своите грижи през деня, но нищо не ни пречи да изчистим пред дома си и да имаме по-добро отношение към хората, които са около нас”, каза той.

В срещата участваха и кандидати от ГЕРБ за общински съветници Димитър Митев, Мариян Янков, д-р Димитър Павлов и Здравко Костадинов се срещнаха с жители от село Чокоба. Представен бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Чокоба Пенка Георгиева.

Още снимки от новината

002
003

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев