Йордан Лечков поема изпълними ангажименти към избирателите

001
05.10.2011 / 14:11

На предизборната среща на ГЕРБ с жителите на град Кермен кандидатът за кмет Йордан Лечков каза, че поема изпълними ангажименти. Той е запознат с проблема за липсващата отводнителна канализация, само в центъра на града има колектор за битови отпадни води. Сега трябва да се проектира и да се изгради цялостната отводнителна система. Необходими са минимум 10-15 млн. лв., за да се реши този сериозен проблем, който съществува от много години, каза Йордан Лечков. През новия мандат той смята да придвижи този проект. Ще обърне внимание и на лошата пътна инфраструктура.

В разговора за бъдещето на Кермен, гражданите поискаха да се развие дейността на социалния патронаж. И по този въпрос кандидатът за кмет на община Сливен прояви разбиране и обеща да съдейства за промяна. Той припомни, че Община Сливен е инвестирала в подобряването на Дома за деца с умствени увреждания, започнало е саниране на детската градина по проект на стойност 462 хил. лв., има развитие по проблема с водоснабдяването, предстои за започне подмяната на водопроводните тръби.

Към избирателите се обърна областния координатор на ГЕРБ и депутат Десислава Танева. Тя призова хората да гласуват с номер 2 в бюлетината за ГЕРБ, защото това е политическата партия, която има капацитета и политическата волята да промени страната. „Въпреки кризата ГЕРБ успява да строи магистрали, да изгражда нова България”, каза тя.

На срещата бяха представен кандидатът на ГЕРБ за кмет на град Кермен Николай Колев и съветниците от листата на партията Галя Вучкова, д-р Димитър Павлов, Здравко Костадинов Керанка Стамова, Мария Григорова, Мариян Янков, Николай Колев и Стела Костова.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев