Привърженици и симпатизанти на ГЕРБ присъстваха на откриването на традиционното Национално изложение по животновъдство

123
08.10.2011 / 18:20

На тазгодишното девето издание на пазара за елитни животни в Сливен се представиха 31 от 36-те развъдни организации в страната, в която членуват около 2000 фермери. В разговорите на изложителите с официалните гости стана ясно, че позицията на Министерството на земеделието е субсидиите по националните доплащания да отиват при активните фермери.

Специален гост на изложението бе премиерът Бойко Борисов, който пристигна извън протокола на организаторите и без да бъде обявено предварително. Той разгледа изложението и разговаря с фермери от Сливен и посетители от цялата страна. Бойко Борисов поздрави кандидатът за кмет от ГЕРБ Йордан Лечков, който също разгледа изложението.

Преди това министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов и председателят на Парламентарната комисия по земеделие и гори Десислава Танева откриха обновената сграда на Областна дирекция „Земеделие”- Сливен.

На събитията присъстваха представители на централната и местната власт, граждани, участници в предизборната кампания в Сливен и областта от различни политически цветове.

Още снимки от новината

001

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев