Заместник кмет по сигурността ще има Община Сливен през следващия мандат на Йордан Лечков

001
09.10.2011 / 19:04

Заместник кмет по сигурността ще има Община Сливен, това намерение за следващия мандат обяви Йордан Лечков пред жителите на село Драгоданово. С тях той разговаря за охраната на собствеността по селата и пое ангажимент да бъдат наети още служители в Общинска охрана, които да работят по селата. Ще има и видео наблюдение в дворовете на социалните заведения, предвижда още през новия си мандат кметът Лечков.

Пред местните хора бе представен кандидат за кмет от ГЕРБ на Драгоданово Стойко Патарев. Заедно с него ще бъде довършена спортната площадка. Йордан Лечков призова всички жители на Драгоданово да помогнат с труда си, когато догодина започне строителството на нов православен храм .

Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Димитър Митев, д-р Димитър Павлов, Здравко Костадинов, Мариян Янков, Николай Колев и Стела Костова разясниха резултатите от водената досега политика на Община Сливен. Те разказаха за реализираните икономии от отоплението на училища, детски градини, детски ясли, някои вече и газифицирани. Освен от санираните сгради, средства се икономисват и от енергоспестяващото улично осветление в града и по селата.

От местната ловно рибарската дружинка поискаха рибарникът да бъде към кметството и събраните средства да остават в селото. Йордан Лечков, се ангажира, че след изтичането на договора, който е подписан преди встъпването му в длъжност, ще предостави ползването на рибарника на местните хора, така както те се разберат.

Още снимки от новината

002
003
004

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев