Лечков кани местните хора да участват в изграждането на Селиминово

001
11.10.2011 / 11:14

Жителите на село Селиминово споделиха с Йордан Лечков, че търсят възможност за узаконяване на къщите си в ромската махала. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сливен Йордан Лечков ще придвижи въпроса, но те трябва да спазят процедурата по узаконяване. Да подготвят и подадат необходимите документи, да са крайнонуждаещи се, защото такива са правилата за придобиване на общинска собственост.

Още в началото на срещата той подчерта, че е дошъл не за да обещава чудеса. „Искаме да поемемем реални ангажименти и заедно с вас постепенно и конструктивно да решаваме най–наболелите въпроси”, каза Лечков. Той даде пример с чешмата в центъра на селото: общината може да осигури материали, а местните хора – труда. „Нека така да работим заедно, да имаме взаимоотношения - ние даваме, вие давате, а не да си купуваме душите”, предложи Йордан Лечков.

Хората се съгласиха и от своя страна предложиха така да се реши и проблемът с липсващата на някои места канализация. В началото със съвместни усилия да направят един километър. Лечков прие предложението и коментира: „Искам с ваши усилия да стане и след това да го запазите. Догодина ние ще осигурим тръбите, а от вас да бъде трудът”.

Кандидатъг на ГЕРБ за кмет на община Сливен призова жителите на селото да не продават гласовете си, а да погледнат реално на нещата и да преценяват.

Представен бе кандидатът на ГЕРБ за кмета на село Селиминово Петър Петров. На срещата присъстваха и кандидатите от общинската листа на ГЕРБ Димитър Митев, Здравко Костадинов, Мария Григорова, Николай Колев и Сашо Александров. Те разясниха на присъстващите, че ще гласуват с 4 бюлетини. Навсякъде да попълват квадратчето с номер 2 с хикс, без да излизат от квадратчето. Така ще дадат валиден вот за кандидатите на ГЕРБ – за кмет на село Селиминово Петър Петров, за кмет на община Сливен Йордан Лечков, за листата общински съветници, както и за президент.

Още снимки от новината

002
003
004

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев