Йордан Лечков се срещна с жителите на квартал „Дружба”

001
14.10.2011 / 13:29

Пред гражданите на квартал „Дружба” кандидатът на ГЕРБ за кмет Йордан Лечков припомни, че оттук е започнала подмяната на подземната инфраструктура в града. Тук на 23 август 2007 година е направена първата копка. Той спомена, че кварталът е светъл с модерното енергоспестяващо осветление, училищата и детските градини в града са санирани, тук в „Дружба” – „Рай1”, „Рай2”, „Еделвайс”, XI СОУ, дневен център Св. „Стилиян Детепазител”.

Всичко това беше планирано, проектирано и изпълнено. Подмяната на подземната инфраструктура, която започна от кв. „Дружба”, продължи към „Сини камъни ”, бул. „Георги Данчев”, шосето за Бургас. „Следваме определена политика, която ще продължи и в следващия мандат”, заяви кандидатът за кмет на ГЕРБ през събралото се множество. Той подчерта, че целта на този голям проект е да се свърже подменената водопреносна мрежа с пречиствателната станция за питейни води, която е почти готова, както и да се направи канализация там, където няма.

В отговор на въпроси от залата, кандидатът за кмет на ГЕРБ коментира, че през последната година и половина е пропиляно ценно време за политически борби, в които са се намесили и други власти, вместо да свършим смислени неща. От това е загубил целият град. Той призова гражданите да гласуват, но преди това да огледат направеното в града и да преценят обективно случващото. Йордан Лечков отново попита: „Кой сега ще носи отговорност за спрените проекти?”.

Заедно с Йордан Лечков в срещата с гражданите от квартал „Дружба” участваха местният лидер на ГЕРБ Десислава Танева и кандидатите от общинската листа на ГЕРБ Анатоли Пеев, Димитър Митев, Мария Григорова, Мариян Янков и Сашо Александров.

Още снимки от новината

002
003
004

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев