ТЕ СА "ЗА" СЛИВЕН

001
17.10.2011 / 10:40

Галина Граховска: Все-повече млади хора не се страхуват да поемат ясни ангажименти и да ги изпълняват

Галина Граховска: специалист по връзки с обществеността, кандидат за общински съветник в листатат на ГЕРБ Защо сте в листата на ГЕРБ?

Като млад човек искам да подкрепя ГЕРБ.

Какво най-много ви харесва в Сливен?

Младите хора, които не стоят безучастно към проблемите на града.Тези млади хора, които не само критикуват,но дават конструктивни предложения за решаване на проблемите на града.Все-повече млади хора не се страхуват да поемат ясни ангажименти и да ги изпълняват.Те искат нашият град да просперира. Стоя зад идеята Сливен да стане привлекателен град, за да останем младите да живеем и работим тук - за себе си и за града.

Какво не ви харесва в Сливен?

Темповете, с които град Сливен се превръща в модерен европейски град. Впрочем, това се отнася за цялата страна.

Какво най-първо бихте променили в Сливен, ако зависи от вас?

Аз смятам, че нашите усилия трябва да бъдат насочени към създаване на добрата инфраструктура на града,на подходящ инвестиционен климат и добра бизнес среда.

Убедена ли сте,че Вашият глас ще се чува в групата на общинските съветници?

Ако стана общински съветник, ще застана твърдо зад плановете за развитие на Сливен и ще работя града да просперира във всички сфери, обществото да се развива. Ще подкрепям всяка идея, която ще изведе Сливен далеч от групата на западащите градове.

Как бихте описали кмета Лечков от досегашната ви работа с него?

Твърдо застава зад позициите си - въпреки многобройните трудности, които в момента стоят пред него, полага усилия града да стане чист, благоустроен и модерен.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев