ТЕ СА "ЗА" СЛИВЕН

001
17.10.2011 / 10:34

Камен Костов: Иска ми се хората в града да бъдат по-позитивни и по-активни

Камен Костов – социален работник, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ

Защо сте в листата на ГЕРБ?

Аз съм в листата на ГЕРБ, за да се опитам да допринеса с моят ентусиазъм и професионализъм за по-градивен начин на управление на общината. Сливен е мой роден град, който аз обичам и вярвам че, ГЕРБ е единствената алтернатива за креативно управление. Според мен в България ГЕРБ е единствената партия с дясна политика.

Какво най-много Ви харесва в Сливен?

Най-много в Сливен ми харесва усещането, че съм у дома. Тук мина моето детство, тук са моите родители, семейството ми, приятелите ми. Искам Сливен да бъде еталон за европейски град.

Какво не Ви харесва в Сливен?

Иска ми се, хората в града да бъдат по-позитивно настроени и да бъдат по-ангажирани към това, което се случва и към средата, която ги заобикаля. Бих искал също жителите на града да бъдат по-активни, като позиция и действия.

Какво най-първо бихте променили в Сливен ако зависи от Вас?

Бих приканил гражданите на Сливен да участват по-активно в управлението на града, да посещават сесии на ОС, да изказват мнение и предложения, да ги интересува, какво се случва в община Сливен. Бих искал сливналии да се включват дейно в неправителствения сектор, да се активират и да работят с приятели и съседи за реализирането на малки придобивки, които да облагородяват средата, да правят живота по-цветен.

Убеден ли сте, че Вашият глас ще се чува в групата на общинските съветници?

Аз съм екипен играч и мисля, че думата ми ще се чува в общинския съвет. Работата ми ще бъде свързана с предложения за решаване на реални проблеми и подобряване на условията на живот в нашата община.

Как бихте описали кмета Лечков от досегашната работа с него?

Йордан Лечков е човек със собствен стил и подход в работата си. Той е от този нов тип политици, които са близо до хората и говорят извън стандарта, много решителен и последователен.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев