Йордан Лечков: В новия мандат ще завършим водния цикъл

001
17.10.2011 / 10:18

„Ние сме сред вас, за да поискаме подкрепа” – така се обърна към жителите на квартал „Сини камъни” кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен Йордан Лечков. Той призова събралите се да гласуват на 23 октомври с номер 2 в бюлетината за кмет, за общински съветници и за президент. Напомни, че за общинската листа няма втори тур. „Бъдете упорити и защитавайте общия интерес, за да върви Сливен напред” – каза Лечков.

Залата отговори утвърдително и последваха конкретни въпроси. На въпроса дали ще бъде прокарана канализация на ул. „Кутелка” в квартал „Комлука”, кандидатът за кмет обясни, че в целия квартал предстои да бъде подменена и изградена водопреносната и канализационната мрежа. В този квартал, който е един от старите, през изминалия мандат е поставено осветление, някой улици са асфалтирани.

В разговора Йордан Лечков припомни, че следваната през последните години от него и общинските съветници политика е модернизирането на подземната инфраструктура на целия град.Това вече е факт в кварталите „Дружба” и „Сини камъни”, бул. „Георги Данчев” и т. н. В кв. „Сини камъни”. Започнало е асфалтирането, но предстоят още дейности, например, озеленяване, обособяване на места за паркиране и детски площадки, с което ще завърши благоустрояването.

„Искаме да завършим т. нар. „воден цикъл”. И това ще стане!”, заяви убедено Йордан Лечков. В този проект предстои да се подменя подземната инфраструктура на 110 км.от уличната мрежа. На места ще се прокара канализация, водопреносната мрежа ще се свърже с пречиствателната станция за питейна вода. До няколко месеца, когато насипите улегнат, ще бъдат асфалтирани централните улици на града - бул.”Хаджи Димитър”,ул. „Цар Симеон”, ул.„Ген. Скобелев”, до природо-математическата гимназия „Добри Чинтулов”.

Ще продължим да работим по проектите до успешното им завършване, въпреки ситуацията, която сами знаете и следите в медиите, обобщи Йордан Лечков.

В срещата с гражданите от квартал „Сини Камъни” участваха кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Галя Вучкова, Георги Георгиев, Здравко Костадинов, Димитър Митев, Мариян Янков и Сашо Александров.

Още снимки от новината

002
003
004

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев