В село Николаево са признателни и разчитат на Йордан Лечков

001
18.10.2011 / 12:02

С отчет за свършеното през миналия мандат по селата започна срещата на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Сливен ГЕРБ Йордан Лечков в село Николаево. „Въпреки кризата и трудните условия, в които работим, ние направихме на всички 44 села модерно осветление. Успяхме да организираме сметосъбиране и сметоизвозване, както и да изчистим нерегламентирани сметища”, каза Лечков. Той припомни, че в село Николаево са асфалтирани улици с дължина 2,5 км. и на 1,5 км. е положен чакъл.

Местните хора са признателни на Йордан Лечков за подкрепата, която им е оказал за откриването на пенсионерския клуб и му благодариха, че не дава празни обещания, а дошъл да свърши работа.

Хората от село Николаево разчитат на съдействие за още придобивки в селото, за да се подобри живота им. Поставен бе и въпросът как да бъдат избегнати злоупотреби със субсидии за земеделските стопани. Тази тема Йордан Лечков ще отнесе до Народното събрание, където председател на земеделската комисия е депутатът Десислава Танева.

Накрая Йордан Лечков призова хората от Николаево да гласуват с номер 2 в бюлетината за кмет, общински съветници и президент.

Още снимки от новината

002

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев