ТЕ СА "ЗА" СЛИВЕН

001
19.10.2011 / 14:23

Д-р Димитър Павлов: Мога да допринеса за по-доброто здравеопазване на своите съграждани

Д-р Димитър Павлов – лекар, кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ

Защо сте в листата на ГЕРБ?

Членувам в ГЕРБ от учредяването на партията на местно и национално ниво. Приех да участвам в листата на кандидатите за общински съветници, защото смятам, че с моите познания и опит мога да допринеса за усъвършенстването на здравната политика и медицинското обслужване на своите съграждани.

Kакво най-много Ви харесва в Сливен?

Градът ни има уникални природни и културно-исторически дадености – красива планина, плодородни земи, минерални извори, богата история. Всичко това, заедно с хората, дава перспективата на града.

Какво не Ви харесва в Сливен?

Това, което не ми харесва, а вероятно и на част от съгражданите, е моментното състояние на града. Но, вярвам, че това скоро ще се промени. Като родител на три деца бих посочил и липсата на възможности за реализация на младите хора в Сливен и региона.

Какво най-първо бихте променили в Сливен, ако зависи от Вас?

Бих насочил усилия градът и регионът да станат по-привлекателни за инвеститорите и затова ще настоявам инфраструктурата да се промени.

Убеден ли сте, че Вашият глас ще се чува в групата на общинските съветници?

Кандидатите за общински съветници сме екип, в който всеки е професионалист в своята област. Желанието ми е да работим заедно и безкористно за приоритетите, заложени в предизборната платформа на ГЕРБ .

Как бихте описали кмета Лечков от досегашната ви работа с него?

Той е човекът, който разчупи политическия модел в града още през 2003 година. Този факт сам по себе си говори за неговите качества – борбеност, постигане на поставените цели, човек на дадената дума. Обобщено – всички необходими качества на лидер.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев