Село Гавраилово получи много придобивки през мандата на Йордан Лечков

001
19.10.2011 / 14:17

Жителите на село Гавраилово посрещнаха с ръкопляскания кандидата на ГЕРБ за кмет на община Сливен Йордан Лечков. Срещата беше в местното читалище, където се събраха симпатизанти на ГЕРБ и много местни жители.

Хората оценяват като много направеното през годините за тяхното село. През 2008 година е почистено коритото на река Каменица, изграден е бетонов канал 140 метра от източната страна на реката, засадени са 136 дръвчета, ремонтирана е вадата, която пълни язовира в местността Елата, почистени са всички нерагламентирани сметища, монтирано и парково осветление, асфалтиран е пътят Злати войвода – Гавраилов, ремонтирана е здравната служба. През 2009 година западната страна читалище „Слънце” е ремонтирана, направен е и друг авариен ремонт от южната страна на читалището, почистен е гробищният парк, монтирани са 40 осветителни тела за улично осветление, основно е ремонтирана сградата на кметството, организирано е сметосъбирането и сметоизвозванто. За всичко това местните жители са благодарни.

Този отчет направи пред събранието кандидатът на ГЕБР за кмет на селото Димитър Андреев, който от името на своите съселяни благодари на Йордан Лечков.

Кандедатът на ГЕРБ за кмет на община Сливен също отчете резултатите от политиката, водена от него и екипа му през изтичащия мандат. Подчерта, че във всички села на общината е направено уличното осветеление, организирано сметосъбирането и сметоизвозването, почистени са някой нерегламентирани сметища. „Моля, да запазваме това, което е направено, включително да не изхвърляме отпадъци на нерегламентирани сметища”, обърна се към присъстващите Йордан Лечков. Той пое ангажимент през следваща година в Гавраилово да има спортна площадка. Чу и препоръката в Гавраилово да бъде въведено разделно изхвърляне на отпадъци.

В разговора стана дума и за отговорността, която носи кмета и контрола, който упражнява върху работата на фирмите, с които работи общината. „За осем години съм сложил над два милиона подписа и нося отговорност за всяко мое решение.

Работя през всичките тези осем години с около сто сливенски фирми. Който работи качествено, той получава пари” – категоричен бе Йордан Лечков.

Още снимки от новината

004
003
002

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев