Йордан Лечков се срещна със синдикалисти

004
19.10.2011 / 12:38

Кандидатът за кмет от ГЕРБ за община Сливен Йордан Лечков се срещна с представители на синдиката КТ „Подкрепа”, в който членуват над 2000 души. Емил Петков – председател на синдикалистите, представи Йордан Лечков като решителен човек, който адекватно взема решения, като прям човек, който може да казва „Да”или „Не”.

Йордан Лечков припомни през синдикатите политиките, които следва в програма 2007-2013 година, като кмет на общината. Тай припомни акцентите в социалната сфера, с чиито резултати с основание се гордее. Това са комфортните детски ясли и градини, училища, добре организирания социален патронаж, от който се възползват над 500 души от цялата община и детска млечна кухня, която храни над 600 деца.

Спря се и на политиката по благоустрояването. През 2007 година бе направена първа копка за подмяна на цялата подземна инфраструктура на Сливен и квартал по квартал. За две години се свърши много работа в кв. „Дружба” и в кв. „Сини камъни” - подменени са водопреносната и канализационната мрежа, газифицирани са. „През новия мандат предстои още доста да работа, докато се свърже подменената мрежа на града с пречиствателната станция за питейна вода”, заяви, Йордан Лечков.

Община Сливен има седем одобрени проекта. С тях ще бъдат подобрени условията в още детски ясли, в спортното училище, одобрен е проект за целия парк „Юнак”, модернизиран, със спортни и детски площадки, алейно осветление. Пред реализация е проект за „Дюлева река”, една част е вече направена, предстои да се работи от подстанция „Комуна” на горе по течението. Има и добър проект за крепостта „Туида”, която е едно голямо богатство, но неразработено все още. „Без значение за какъв проект става въпрос плащаме с наши пари, извършваме дейностите, проверяват, одобряват и тогава плащат. За европроектите е така, има възможности, но изискванията са много и изпълнението трябва да е качествено”, подчерта Йордан Лечков.

Накрая кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливен поиска подкрепа на предстоящия вот за кмет и за общинската листа, защото броят на съветниците в местния парламент е важен за екипната работа.

Още снимки от новината

001
001
003

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев