ГЕРБ и Йордан Лечков подкрепят Иван Василев за кмет на село Самуилово

001
20.10.2011 / 11:51

С благодарност за новия храм „Св. св Константин и Елена” в село Самуилово посрещнаха жителите му кандидата на ГЕРБ за кмет на община Сливен Йордан Лечков.

„В Самуилово никога не е имало православен храм. Сега има, въпреки кризата. С много усилия, доброволен труд и дарения ние го направихме и го открихме, направихме и спортна площадка и много други неща за селото”, припомни Иван Василев, който е отново кандидат за кмет от селото. Той изрази надеждата си, заедно с Йордан Лечков в новия мандат ще успеят да възстановят младежкия дом, ще съдействат за охраната и опазването на селскостопанското имущество.

Йордан Лечков каза, че в сегашните условия проблемите на селото ще се решават година за година. Той подчерта, че партия ГЕРБ и той лично подкрепят Иван Василев. Призова хората от Самуилово да гласуват за Иван Василев, когото познават по делата.

Към присъстващите се обърна Десислава Танева, областен координатор на ГЕРБ за Сливен и народен представител. Тя поиска подкрепата на местните хора за стария и нов кандидат за кмет Иван Василев. „Аз искам да ви помоля за подкрепа и за трети мандат на кмета на община Сливен Йордан Лечков. Една личност, която е извън политическия шаблон. Човек, който с много смелост тръгна да прави сериозни инфраструктурни проекти. Повярвайте ми познавам процедурите. Преодоляхме трудностите и проектите ще бъдат завършени. Имаме пълната подкрепа на правителството на ГЕРБ”, заяви Десислава Танева.

Още снимки от новината

004
002
003

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев