Хората с бели престилки имат доверие на Йордан Лечков

002
20.10.2011 / 15:24

Отделението по хемодиализа на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” АД има голям шанс да бъде включено в капиталовата програма за 2012 на Министерството на здравеопазването, съобщи Десислава Танева на среща с лекари и медицински работници от най-голямото медицинско заведение в област Сливен. Тя поздрави хората с бели престилки и каза, че като сливенски народен представител се гордее, че те са превърнали болницата „Иван Селимински” в модерно и водещо в региона медицинско заведение. Десислава Танева подчерта, че напредъкът на болницата е благодарение на съдействието на общината и лично на Йордан Лечков.

Пред екипа лекари, висш медицински и немедицински персонал, Йордан Лечков представи общите политики, които е следвал и ще продължи да следва за развитието на града.

Въпросите от пълната зала насочиха разговора към организацията на движението в града, към опазването на обществения ред и перспективите за Сливен през следващите години.

Йордан Лечков съобщи, че в Сливен ще стартира видеонаблюдение по големите улици, там където шофьорите развиват високи скорости, камери ще има и в детските заведения и училищата. Той информира присъстващите за проектите, които общината е готова да стартира. Изясни принципа на усвояване на средствата по европроектите – парите идват след завършването на проекта, едва след като са направени щателни проверки на неговото изпълнение и гаранциите за качеството на работата.

Йордан Лечков увери, че Сливен ще продължи да се развива като модерен град с енергоефективни сгради, с нова пречиствателна станция, със социална политика, модерно здравеопазване и благоприятен бизнес климат. За да продължи в следващия мандат, Йордан Лечков поиска подкрепата на екипа на водещата сливенска болница. Той призова присъстващите да гласуват за кмет, общински съветници и президент, издигнати от ГЕРБ с номер 2 в бюлетината.

Още снимки от новината

001
003
004

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев