Лечков отваря врати за Сливен

001
21.10.2011 / 13:03

На среща с гилдията на земеделците кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сливен Йордан Лечков акцентира върху програмата си за управление през следващия мандат. Той подчерта, че съзнателно не се връща към направеното през изминалите години, защото то е видимо и остава в града.

В новия мандат приоритетите са: енергийна ефективност, инфраструктура, образование и социални дейности и развитие на спорта. Ще бъде изградено кръгово движение на „Тернопол” и на „Розова градина”, за да се облекчи автомобилния трафик в града. Ще започне работа по проект за бул. „Хаджи Димитър”, където подземната инфраструктура е подменена. Булевардът ще стане модерен, с еднопосочно движение, велосипедни алеи, места за паркиране и отдих, с енергоспестяващо осветление. Нов проект ще осигури водопреносната мрежа на вилната зона „Ново Село”. Готов е проектът за почистване на коритото на „Дюлева река”. На пролет ще бъдат асфалтирани улиците, така както препоръчват това да стане специалистите. Тепърва предстои поставянето на 110 км.тръби. Кмета обясни, че там където ще се прокара водопреносната мрежа, също така ще се и газифицира и тръбите ще издържат поне петдесет години.

В разговор със залата Йордан Лечков обясни водната инфраструктура на Сливен. В Източната част на града тя е подменена. Започнатото в града беше спряно заради некачествено изпълнение и последвалите проверки, отбеляза Лечков. Той смята след изборите да отиде в Брюксел и да отстоява интересите на Сливен.

„Лечков отваря врати за Сливен”, каза областният ръководител на ГЕРБ, депутатът Десислава Танева. И поясни, че думата му се чува в парламента, в правителството, лично от министър председателя Бойко Борисов.

Десислава Танева запозна аудиторията с законодателното предложение на Европейската комисия за реформа на общата селскостопанска политика за периода 2013-2020 година.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев