ТЕ СА "ЗА" СЛИВЕН

001
21.10.2011 / 14:12

Анатоли Пеев: Сливен е арена на младите спортисти с бъдеще

Анатоли Пеев – треньор, кандидат за общински съветник в листата на ГЕРБ

Защо сте в листата на ГЕРБ?

Колегите в ГЕРБ познават моите качества и са преценили, че могат да разчитат на мен в предстоящите местни избори. Като общински съветник ще бъда полезен за каузата на ГЕРБ и за развитието на Сливен.

Какво най-много Ви харесва в Сливен?

Сливен е град, който се променя. Развива се динамично. Спортната ни база е на европейско ниво. Това се оценява в цялата страна и тук се провеждат почти всички ученически спортни състезания от републикански мащаб. Сливен е арена на младите спортисти, които имат бъдеще.

Какво не Ви харесва в Сливен?

Не харесвам все още съществуващите в определени сектори стари методи на работа. Особено в някои училища, където се възпитават млади хора.

Какво най-първо бихте променили в Сливен, ако зависи от Вас?

Ако успея, децата от XII то училище ще имат плувен басейн и програма за обучение по плуване до ІІІ клас. Бих направил и консалони от типа „Арена”.

Убеден ли сте, че Вашият глас ще се чува в групата на общинските съветници?

Смятам, че съм човек с авторитет в моята област-спорта, който ще пренеса и в общинския съвет. Убеден съм, че ще работя ползотворно с колеги от всички политически партии.

Как бихте описали кмета Лечков от досегашната ви работа с него?

Г-н Лечков е европейски тип кмет, който търси развитие във всички сфери. Последователно, стъпка по стъпка, работи без ,,лозунги’’ и изпълнява задачите си. Той пречупи хегемонията на ,,партийния ръководител’’, която властваше в Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев