ГЕРБ търси подкрепата на хората, които не искат в Сливен да се връща комунизма

001
25.10.2011 / 13:47

Не бива да допускаме изборите в Сливен да бъдат спечелени с гласовете на БСП и ДПС и с контролиран вот, заяви през журналисти кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сливен Йордан Лечков. „Това ще върне градът 30 години назад”, каза Йордан Лечков.

Той изрази своята увереност в победата на 30 октомври, за да бъде Сливен на първите места по изпълнение на европейските проекти и да продължи програмата за развитие 2007-2013. Припомни приоритетите: в социалните дейности – ниски такси в детските заведения, безплатни спортни съоръжение, в образованието – санирани и комфортни учебни заведения, за привличане на инвестиции – ниски местни данъци и такси. Той увери, че неговият екип има експертния капацитет да участва в договарянето на нови европейски проекти за следващия програмен период – 2014-2020, както и да лобира за тяхното спечелване.

Йордан Лечков каза, че разчита гражданите да го подкрепят, защото няма да допуснат да се загуби посоката. Сливен да бъде изграждан като модерен град със сменена инфраструктура, с нови булеварди, с енергоефиктивни сгради и светление, с една от най-добрите спортни база, привлекателен за туристите, удобен за живеене. „Кой ще завърши тези проекти?” – риторично попита кандидатът за кмет на Община Сливен.

Областният координатор на ГЕРБ и депутат Десислава Танева оцени като успешно представянето на партията на първия тур на президентските и местните избори. „ПП ГЕРБ е първа политическа сила. Ние печелим президентския вот във всяка от четирите общини на област Сливен”, каза тя. За град Сливен срещу ГЕРБ са обединени, освен основните политически опоненти в национален план БСП-ДПС, а и всички останали политически формации, който се създадоха на местно ниво. „На това отдавам разликата, получена за кандидата на БСП. Това е консолидирания вот на ДПС. Всички очаквания са и „Коалиция за Сливен” да се присъедини към тях. Такава беше структурата и в общинския съвет до тези избори, каза Десислава Танева.

На въпрос от кого ще търси ГЕРБ подкрепа за предстоящия балотаж, областният координатор на партията заяви:” Разчитаме на хората, не влизаме в схеми, не купуваме гласове. ГЕРБ е отворена за подкрепа от десния политически спектър”.

Десислава Танева и Йордан Лечков благодариха на хората, който ги подкрепиха на първия тур, както и на служителите, ангажирани в изборния ден.

Още снимки от новината

001

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев