Йордан Лечков: Гласувайте! Всеки глас е важен! От всеки зависи какъв град ще бъде Сливен

001
28.10.2011 / 18:42

Да гласуват за Сливен призова Йордан Лечков лекарите и медицинския персонал в „ДКЦ – 2” ЕООД, с които се срещна. „Всеки глас тази неделя е важен, защото се решава съдбата на града, решава се от всеки един от вас“, каза той. Като се обяви срещу прилагания контролирания вот, кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Сливен призова хората да преценят трезво, да оценят нещата, направени в Сливен и да излязат да гласуват в неделя.

От името на целия медицински екип, управителят на ДКЦ 2 ЕООД д-р Слави Величков благодари на Йордан Лечков, че се е отзовал на поканата и поиска да им разкаже истината за случващото се в Сливен.

Йордан Лечков каза, че носи пълна отговорност за това, което е станало с проекта за водния цикъл. „Мога да гарантирам, че проектът ще бъде завършен, улиците ще бъдат асфалтирани, но това няма да бъде за сметка на качеството“, заяви Лечков. Той каза още, че т. нар. воден цикъл ще продължи до подмяната на цялата подземна инфраструктура и свързването на водопроводната мрежа с пречиствателна станция за питейна вода.

На въпрос за придобитите от общината военни имоти, той обясни, че това са 116 декара, от които 100 са обособени по парцели, за да могат да бъдат предлагани на инвеститори. Другите части са оставени като общинска собственост.

В края на срещата Йордан Лечков подчерта, че за него кметският мандат не е самоцел, а той се явява на оценка, защото знае какво е направил и какво още може да направи за Сливен.

Още снимки от новината

002
004
003

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев