ГЕРБ Сливен участва в кампанията „Да почистим България за един ден!”

---
12.05.2012 / 17:08

Областната организация на ПП ГЕРБ в Сливен активно се включи в акцията „Да почистим България за един ден”. Общински съветници от партията почистваха със свои колеги в Попската градинка в центъра на Сливен. Сред тях бяха председателят на общинската организация на ГЕРБ Здравко Костадинов, председателят на групата общински съветници Димитър Митев, д-р Димитър Павлов и Галина Вучкова. Те приветстваха кампанията и призоваха всички граждани да участват в запазването на чистотата в България.

Младежката организация на ГЕРБ се включи в почистването на Хамам баир. Заедно с членовете на Клуба по ориентиране младежите активно участваха в събирането на боклука в района.

По инициатива на областния организационен секретар на ГЕРБ Керанка Стамова жители на кв „Клуцохор” почистиха градинката на пл. „17 януари”. Над 20 души участваха в акцията и боядисаха пейките и съоръженията за деца.

 

В село Камен активистката от ГЕРБ екологът Надя Райчева организира почистване в центъра, църквата и училището на селото. На призива й се отзоваха много хора. Жителите на Камен са доволни от направеното от бившия кмет Йордан Тодоров. Благодарение на неговите усилия в селото е изградена църквата „Св. Георги Победоносец”, ремонтирана е детската градина, подобрено е състоянието на улиците, направен е нов сондаж за питейна вода, футболно игрище, подновена е автобусната спирка и е направен ремонт на сградата на кметството и здравната служба.

На всички, които се включиха в акцията „Да почистим България за един ден”, предварително бяха осигурени ръкавици и чували за събрания боклук.

Още снимки от новината

---
Попска градинка
Хамам баир
Хамам баир
Хамам баир
пл. 17 януари
пл. 17 януари
пл. 17 януари
пл. 17 януари
пл. 17 януари
с. Камен
с. Камен
с. Камен
с. Камен
с. Камен
църква с. Камен
църква с. Камен

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев