ГЕРБ-Сливен подпомогна участието на фолклорна група в национален събор

---
15.05.2012 / 12:07

Фолклорната група „Детелини” при Общинската организация на инвалидите в Сливен участва в IX-я Национален тракийски събор „Гергьовден” в Поморие. Изявата на трупата стана възможна благодарение на подкрепата от страна на Областната организация на ПП ГЕРБ в Сливен. В проявата участваха над 130 състава от цялата страна. Сливенската група „Детелини” получи специална парична награда и грамоти.

Ръководителят Станка Стоянова благодари за оказаната помощ : „Благодарни сме на ГЕРБ. Самата партия ми вдъхва доверие и когато дойдох да търся средства, останах с още по-добри впечатления. Ако не бяхте вие, нямаше да имаме изяви. Това ни крепи. Ако нямахме състав, не знам как ще се оправяме в живота”. Фолклорната група „Детелини” е създадена преди 7 години, участвала е в редица конкурси и е получавала много награди, сред които златни плакети. В нея участват 10 човека с увреждания. Музикален ръководител е Митко Вълков, солисти – Ваня Георгиева, Недялка Михова, Йорданка Дойчева и Пепа Илчева.

Националният тракийски събор се организира от Община Поморие, Националния съюз на тракийските дружества в България – клоновете в Бургас и Поморие и читалище „Светлина 1939”- Поморие.

 

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев