„Атлетико”-Клуцохор спечели купата по футбол на МГЕРБ-Сливен

---
17.09.2012 / 15:37

МГЕРБ Сливен организира футболен турнир за деца и младежи, който се проведе при огромен интерес на 15 септември на игрището до блок 29 в квартал „Дружба”. Записалите се участници в турнира бяха близо 150, разпределени в 16 отбора. Професионалните съдии от БФС – Атанас Димитров, Валери Вълков и Антон Вълков бяха рефери на 16-те мача. Играха се осминафинали, четвъртфинали, полуфинали, мач за трето място и финал.

Отборите се състояха по регламент от 6-ма играчи и две резерви. В турнира се включиха представители на повечето квартали в Сливен, като сред най-атрактивните имена на отбори бяха тези на „Дивите селяни”, „Артилеристите”, „Младите звезди” от Надежда и други.

Областният организационен секретар на МГЕРБ Сливен Кристин Спасов откри футболния турнир, като пожела успех на участниците и ги призова да играят феърплей. По време на турнира се получиха много интересни срещи и резултати като 8:2,7:3,6:1, а три мача завършиха наравно и се стигна до дузпи. До полуфиналите достигнаха отборите на „Атлетико” Клуцохор, „Моряците”, „Дружба” и „Артилеристите”. Третото място беше спечелено от домакините от „Дружба”, които получиха грамота и парична награда. На финала в оспорван и равностоен мач отборът на „Атлетико” – Клуцохор победи с 5:3 състава на „Моряците” от Българка и спечели купата на МГЕРБ Сливен.

Областният координатор на младежката организация на ПП ГЕРБ в Сливен Весела Качарова представи общинските съветници от партията Здравко Костадинов, Димитър Митев и Керанка Стамова, които наградиха победителите в турнира и поздравиха организаторите за инициативата.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев