Керанка Стамова : „Правителството на ГЕРБ показа, че мисли за хората”

Керанка Стамова
14.09.2012 / 17:44

Областният организационен секретар на ПП ГЕРБ в Сливен и общински съветник от ПП ГЕРБ Керанка Стамова присъства на среща с жителите на кв.„Клуцохор”, организирана от ръководството на община Сливен. Основната тема бе Водния цикъл, в който е включен целия квартал. В „Клуцохор” ще бъдат подменени 10,5 километра канализационна и 7 километра водопроводна мрежа в рамките на проекта „Интегриран проект за водния цикъл на град Сливен”, финансиран по ОП „Околна среда”. За подписването на договора по проекта в понеделник – 17 септември, пристига министърът на околната среда и водите Нона Караджова.

Като жител на кв. „Клуцохор” Керанка Стамова изрази задоволство от предстоящия старт на проекта и доброто сътрудничество между правителството и ръководството на общината. „Подписването на договора е доказателство, че взаимодействието между властите на местно и централно ниво е единствено и само в полза на гражданите. Когато политическите пристрастия останат на заден план, резултатите са положителни. Правителството на ГЕРБ показа, че мисли за хората и поставя обществените интереси на първо място”, каза Стамова.

Общата стойност на проекта е 63 528 678, 32 лева, от които съфинансиране от страна на общината – 4 802 768 лв. С парите ще се изградят 29 километра канализационна и 21 км водопроводна мрежа. Дейностите трябва да приключат до края на 2014 г.

Днешната среща с жителите на кв. „Клуцохор” се проведе на Кръстовата чешма в квартала. Гражданите получиха информация за проекта от кмета на общината Кольо Милев и неговите заместници Иван Манчев и Румен Стоилов. Те представиха схемата на улиците и етапите на работа по проекта.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев