Успешна акция на МГЕРБ в Сливенска област в Деня за борба с трафика на хора

---
18.10.2012 / 19:52

Представители на младежката организация на ПП ГЕРБ в Сливенска област се включиха в Националната информационна кампания за превенция на трафика на хора. Младежи от Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица разпространяваха флаери с информация за рисковете от трафика на хора.

Пред офиса на партия ГЕРБ в Сливен беше разположен информационен щанд, където минувачите имаха възможност да се запознаят с опасностите пред жертвите на трафик. „За съжаление повече се интересуваха по-възрастни хора, но ние бяхме настоятелни и спирахме младежи, на които раздавахме флаери и обяснявахме подробно за кампанията. Разговаряхме с доста млади роми и се надявам тази акция да има ефект, защото в Сливен проблемът е сериозен и има много млади хора, които стават жертви на трафик”, каза областният председател на МГЕРБ-Сливен Весела Качарова.

Кампанията беше организирана от МГЕРБ в цялата страна по повод 18 октомври - Европейски ден за борба с трафика на хора и се осъществи съвместно с Националната комисия за борба с трафика на хора, чийто председател е вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2021 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев