Народният представител от ГЕРБ Десислава Танева присъства на тържествената сесия на ОС-Сливен

Десислава Танева
25.10.2012 / 11:42

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева присъства на тържественото заседание на Общинския съвет по повод празника на града – Димитровден. От трибуната на местния парламент депутатът отправи пожелания за здраве към всички жители на Сливен и призова общинския съвет към разбирателство в името на обществения интерес.

„Искам чистосърдечно да честитя празника на всички. Ще ми се след година, когато вляза в тази зала, да видя повече настроение. Пожелавам да се обединим около обществения интерес в името на всички в нашия град, които го обичат и искат да живеят тук. Нека не изостряме отношенията помежду си, нека надмогнем личното си его, защото в консенсуса, разбирателството и отстъпките, е разковничето на това да се случват добри неща. На общинския съвет и съветниците пожелавам да осъзнаят чисто човешки отговорността си за това, че Сливен и неговото развитие зависи първо от тях и после от администрацията и изпълнителната власт. Нека първо мислим за нашия град и на всеки празник да празнуваме не защото е празник заради календара, а за това, че сме заедно и живеем в нашия красив град Сливен. Честит празник!”, каза в своето обръщение Десислава Танева.

Слово за празника произнесоха още Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий, областният управител Марин Кавръков и кметът на общината Кольо Милев.

На тържественото заседание бяха отличени със званието „почетен гражданин на Сливен” за тази година музикантът Георги Калайджиев, оперната певица Татяна Шиварова, отец Янко Георгиев - предстоятел на храм „Света Богородица" и футболистът Николай Арабов. Посмъртно със званието бяха удостоени художникът Йордан Парушев и Александър Касиянов – радиоводещ и музикант.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев