Сливенската полиция получи два автомобила

---
26.11.2012 / 15:51

Областната дирекция на МВР в Сливен получи два автомобила за нуждите на полицейски участък „Запад”. Автомобилите се предоставят след инициатива на Сдружението на кметовете на сливенските села с изпратено от тях предложение до вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов чрез народния представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева.

Председателят на сдружението Димо Станков изрази благодарност от името на своите колеги към депутата, директора на полицията и министър Цветанов. Станков подари цветя на Десислава Танева, връчи ключовете на автомобилите и подари икона за работното помещение на полицаите от участък „Запад”.

„Всички кметове са доволни, че искането ни има отговор, получен с голямото съдействие на Десислава Танева. Отправяме й специални благодарности, тъй като без нея едва ли щеше да се реализира идеята. Благодарим и на комисар Геджев - винаги отзивчив към нашите проблеми и се отнася с разбиране към нас. Специални благодарности и на министър Цветанов. Радваме се, че колите вече са тук. Полицаите от район Запад ще бъдат по-мобилни в един гъсто населен район”, каза Станков. В участъка работят 22 служители на сливенската полиция. Районът е една от най-големите обслужвани територии, в която са включени 38 населени места. Някои от крайните селища са с отдалеченост около 100 километра.

Директорът на ОД на МВР-Сливен комисар Никола Геджев отбеляза, че кметовете от сдружението са хора, които живеят с потребностите на полицията. На поредица от срещи с ръководството те са поставяли въпроса за потребността от служебни автомобили. Според него предоставянето на двата автомобила показва, че има комуникация между институциите, интерес и загриженост на обществото към действията на полицията и положителна оценка за нейната работа.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев