ПП ГЕРБ ще уважи събора в село Самуилово

Самуилово
03.06.2009 / 08:11

Представители на ПП ГЕРБ от организациите на партията в Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел ще вземат участие днес в традиционния събор на сливенското село Самуилово. Селището, което се слави с най-голям прираст на населението в Сливенско, както и с атрактивната щъркелова колония, чества своя празник в Деня на св. Константин и Елена /стар стил/.

 

Празничната програма ще започне в 10 часа с концерт на деца от детската градина „Слънчо” в селото, на 5 състава от Сливен и 15 от околните села от клубове на пенсионерите.

 

От 14 часа в двора на училището започва детският футболен турнир на малки врати с участието на отбори от Самуилово, Кермен, Крушаре, Гавраилово. Ще има състезания по волейбол и баскетбол на новоизградената спортна площадка.

 

От 11 часа за първи път мотокрос на създадената през миналата година в края на селото мотописта, с участието на състезатели от цялата страна. Заявка са направили около 150 рокери. Час по-късно ще се проведе друго състезание, само че с една конска сила. От 12 часа ще започва конно надбягване.

 

Организаторите са осигурили парични, предметни награди и грамоти, съобщи кметът на селото Иван Василев. За празничното настроение на гостите ще се погрижи известният водещ Сашо Касянов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев