Бойко Борисов: България се е превърнала в страна, където всеки, независимо от етническия си произход и вяра, има своето място

---
29.04.2013 / 23:52

Има няколко неща, които са много скъпи и са факт. Едно от тях е ремонтът на пътя Твърдица – Елена, който не е работил 12 години. Условията за пътуване към Северна България са прекрасни. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие в Сливен. По думите му, същите условия са осигурени и по магистралата към Бургас и Турция, това е направило Сливен транспортен център на България. Борисов подчерта, че България се е превърнала в страна, където всеки, независимо от етническия си произход и вяра, има своето място. Председателят на ПП ГЕРБ отчете, че страната ни е постигнала много в условията на тежката финансова криза и това не бива да се забравя. Бойко Борисов благодари на всички български граждани, които са оценили и оценяват свършеното по време на управлението на ГЕРБ и изрази надежда, че той и неговата партия ще получат подкрепа и на изборите на 12 май.

,,Тези избори са изключително тежки, а опонентите на партията са заложили на компроматната война. Ние заставаме пред вас и отчитаме реално какво сме свършили и това, което можем да направим заедно, след като спечелим изборите на 12 май.‘‘ Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. По думите му - Сливен има честта да има в листата си световния и европейски шампион Станка Златева. „Няма човек, който да не се гордее с нейните спортни успехи и човек, който да не иска да притежава нейния спортен дух, а ПП ГЕРБ има този дух. Партия ГЕРБ ще бъде номер едно, както Станка Златева за България”, коментира Цветанов. Той допълни, че с един втори управленски мандат на ПП ГЕРБ България ще може да се възползваме от европейската солидарност във втория финансов програмен период и 25 млрд. лева, които ще дойдат от Брюксел. Затова трябва да има стабилно правителство, защото в противен случай, няма как да усвоим тези средства, ако няма тази воля, която има ПП ГЕРБ, коментира заместник-председателят на партията. Цветанов припомни, че когато са започнали мандата през 2009 г., Тройната коалиция е била усвоила само 1% и договорила само 18%, а правителството на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов е усвоило 38% и договорило 103% за втория програмен период. Той каза още, че ПП ГЕРБ е единствената партия, която се е съобразила с всички общински структури в отделните области, докато другите партии са заложили на „парашутисти”.

Бойко Борисов и Цветан Цветанов говориха по време на големия предизборен концерт на площад „Хаджи Димитър”. Те изразиха своята подкрепа за водача на листата на ПП ГЕРБ в Сливен Десислава Танева и всички останали кандидати за народни представители. Заедно с Борисов на сцената се качиха сливенски земеделски производители, които благодариха на правителството на ГЕРБ за голямата подкрепа и изразиха своята увереност, че избирателите ще дадат отново своето доверие на Бойко Борисов. Филип Малев заяви, че благодарение на партия ГЕРБ са увеличени земеделските субсидии, помощта, която е оказана от правителството на Бойко Борисов е голяма и се надява в бъдеще време да се увеличи. От своя страна Петър Байчев каза, че вярва в победата на ГЕРБ.

На площад „Хаджи Димитър” се събраха стотици симпатизанти и привърженици на ГЕРБ. В предизборния концерт взеха участие Орлин Павлов, Поли Генова, Рафи, Веселин Маринов, актьорите от предаванията „Пълна лудница” и „Комиците” и др.

На 29 април председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов заедно с бившия строителен министър и водач на листата на ПП ГЕРБ във Варна и Стара Загора Лиляна Павлова разгледа строителството на лот 4 от автомагистрала „Тракия” след Ямбол. По думите на Борисов, ако ГЕРБ спечели изборите и има следващо правителство, ще задели още над 1 милиард лева и за Северна България. Преди това Борисов посети конна база в Нова Загора, където се срещна с болни деца.

Заместник-председателят на партията Цветан Цветанов посети Ябланово, Котел и Градец. Жителите на Ябланово изказаха своята благодарност за съдействието от страна на Цветанов при решаването на сериозен проблем с водоснабдяването в една от махалите на селото. Цветанов заяви, че партия ГЕРБ показа, че е национално отговорна и следва политика на обединение на хората независимо от техния етнически произход. „Поемаме ангажимент да работим за държавата и да преодолеем тази опозиция, която не иска да има здраво и стабилно правителство в България”, каза Цветанов в Ябланово. В Котел той се срещна с представители на Асоциацията на гъбопреработвателите, а по-късно и с жители на село Градец.

 

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев