Десислава Танева и Галя Захариева - избрани във важни парламентарни комисии

Десислава Танева и Галя Захариева
11.09.2013 / 11:05

Народният представител Десислава Танева (ГЕРБ) бе избрана днес за член на две парламентарни комисии.Първата е в нейния познат ресор – Комисията по земеделие и гори. Другата е Комисията по бюджет и финанси. Това са едни от най-трудоемките комисии в парламента.

 

„Макар и в опозиция, ще се опитам доколкото мога, да помогна за решаването на изключително сложните проблеми в тези области. И да защитавам както националните интереси, така и на секпора, на българските граждани и пр.”, заяви Десислава Танева.

 

Народният представител от ГЕРБ-Сливен Галя Захариева влиза в състава на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и в Комисията по труда и социалната политика. „Познати са ми и двете области. Имам опит като заместник кмет в тези сфери и знам какви са проблемите. Ще се опитам да работя така, че тези проблеми да бъдат разрешавани, доколкото имам възможност като част от опозицията. Надявам се сферата на социалните дейности, и особено за децата, да бъдат приоритет, за който всички говорят и да не се допуска политизиране, а да се направят съществени и добри промени”, каза от своя страна Галя Захариева.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев